TAPAS-ANTIPASTI (også ud af huset)

TAPAS-ANTIPASTI (også ud af huset)

VORES TAPAS/ANTIPASTI: Vi serverer et tapasbræt (ofte til to af gangen) med ca. 12 forskellige smagsoplevelser på. Herudover, oliven, pesto og økologiskbrød. Vi får pølser og oste fra Italien, og laver selv de øvrige “retter”. Tapas er spansk og betyder: Små måltider. Antipasti er italiensk og betyder: Før maden. Hos os udgør de “små måltider” et måltid tilsammen. Vi oplever altid at folk bliver mætte. Vi forener tapas fra det spanske, med “antipasti” fra Italien, i et måltid.
Vi lægger vægt på at det skal være oplevelser med smag – at spise tapas hos os. Ostene har smag, har ligget i vin under deres modning. Pølserne er krydrede, og de hjemmelavede tortilla er tilført chorizo pølse. Vores gazpacho som serveres det meste af året, emmer af hvidløg, tomat, peberfrugt mm. Laksen er tilført reven citron, osv. Økologisk brød fra bageren i Møllergade.
Vi skifter med mellemrum lidt på brættet, men samtidig er der klassikere på, fx vores ost der har ligger i Amaronevin. Der vil altid være den aktuelle tapas under menupunktet her på siden.

Pris pr. person 179,-kr.

TAPAS/ANTIPASTI UD AF HUSET: Bestil gerne i god tid, afhentning i butikken, eller efter aftale. Vin købes evt. efter aftale. Vi har også større leveringer ud af huset, eller kan lave tapasbuffet mm. Ring for en snak.

FOTO: Arrangement ud af huset.